Voor al uw professionele daken

wij verzorgen alles op gebied van Dakbedekking

email 


Laatste Project

Wie is Holkampdakwerken

Vakkundig dakwerk met >25 jaar ervaring

Holkampdakwerken is sinds 2015 als zelfstandig dakdekbedrijf gevestigd in Steenwijk. Het is een nieuw bedrijf met een frisse kijk op daken. Wij zijn gespecialiseerd in het bedekken van vlakke en licht hellende daken. Wij kunnen het dak voor u vernieuwen, renoveren of repareren. Ook kunnen wij een bestaand dak voorzien van isolatie of er zelfs een geheel nieuwe bestemming aan geven. Wat dacht u van isolatie, een mooi dakterras of een groendak? Maar altijd met het oog op de eerste functie van een dak: u bescherming bieden tegen hemelwater, sneeuw en wind. Holkampdakwerken werkt regelmatig voor particulieren. Denkt u hierbij aan het aanbrengen of renoveren van daken op bergingen, dakkapellen of garages. Daarnaast zijn wij als bedrijf ook volop werkzaam binnen nieuwbouwprojecten, zoals bedrijfspanden, flats, hotelpanden en gemeentelijke gebouwen. Voor al deze werkzaamheden bent u bij Holkampdakwerken aan het juiste adres, zowel voor de werkzaamheden als voor een goed advies.

Wat Doen we zoal

 • INSPECTIE

  Gaat het om een bestaand dak dat problemen geeft, dan onderzoeken we eerst waar de lekkages binnen zichtbaar zijn. Vervolgens gaan we het dak op en kijken grondig het dak na en sporen de problemen op. Daarna geven wij een passend advies in een inspectierapport. Bij een dak dat geen (zichtbare) problemen geeft voeren wij ook regelmatig inspecties uit. Dit gebeurt bijvoorbeeld nieuwe eigenaren die een bestaand pand kopen en willen weten hoe de staat van hun dak is..

  Bekijk de inspecties

 • ONDERHOUD

  Onderhoud aan het dak is noodzakelijk. We sluiten regelmatig onderhoudscontracten af om de eigenaren van het pand te ontzorgen. Wij komen eens per jaar het dak inspecteren, schoonmaken. We verrichten kleine reparaties.

  Bekijk het onderhoud

 • LEKKAGE OF TOCH NIET

  Door meer dan 25 jaar ervaring is Holkampdakwerken gespecialiseerd in ingewikkelde probleemdaken, waar de oplossing niet altijd direct voor de hand ligt. Zo denken mensen, als er water binnendruppelt, vaak direct dat het dak lek is. Holkampdakwerken voert echter altijd eerst een inspectie uit en komt dan soms tot andere conclusies en oplossing.

  Bekijk de lekkages

naar Boven